"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

VAKIFLARA YARDIM TBMM’DE

24 Temmuz 2014, Perşembe
CHP Bursa Milletvekili Turhan Tayan, iktidar yakınlarına ait bazı vakıfların kamu kaynakları kullanılarak kayrıldığı, çeşitli vakıfların başvuruları karşısında eşitsiz davranıldığı iddialarını TBMM gündemine taşıdı.

Vakıflara yardım TBMM’de

CHP Bursa Milletvekili Turhan Tayan, iktidar yakınlarına ait bazı vakıfların kamu kaynakları kullanılarak kayrıldığı, çeşitli vakıfların başvuruları karşısında eşitsiz davranıldığı iddialarını TBMM gündemine taşıdı. Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç tarafından cevaplandırılması isteğiyle soru önergesi veren Tayan, şunları dile getirdi: “Nereden olursa olsun vakıflar arasında ayrım yapmak, bazı vakıflara özel bir gayretle destek vermek kabul edilemez. Her şey halkın bilgisi dahilinde eşit gelişmelidir. Son günlerde çeşitli vakıflara yapılan yardım, bağış ve tahsis işlemleri üzerinde halk bilgi sahibi olmak istemektedir.” dedi.

Okunma Sayısı: 577
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • HÜSEYİN İLHAN

    24.7.2014 10:16:00

    ’Ne istedilerse verdik,’Bizim zamanımızda hayallerinde dahi görmeyecekleri yerlere getirdik, gibi sözlerbenim değil sn.başbakanın sözleri.Maalesef müslümanın hak ve adalet anlayışına uymayan davranış ve tasarruflar yapılıyor ve bizde şahidiz.RİSALEİ NURLAR ile ilgili önce bandrol sonra devlet tekeline alma bu yöndedir.Dün verdikleri için hata yapmışız diyen bugün yaptıklarının sonraki iktidar değişikliklerinde menfi durum ki şu an menfilik yayınların engellenmesi ile var.Yine hata yapmışız diyecekleri görünüyor.
    DARBELERİN SAĞCISI-SOLCUSU VE DİNDARIDA KÖTÜDÜR.
    MEŞRUİYET, HAK VE ADALET YOLUNDAN AYRILMANIN SONU HÜSRANDIR.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı