"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Öğrencilerden Gazze için kermes

24 Temmuz 2014, Perşembe
Bağcılar İmam Hatip Okulları Mezun ve Mensupları Derneği (BAGİMDER), 8 Temmuz’dan bu yana İsrail’in, hava ve denizden gerçekleştirdiği saldırılarda yüzlerce insanın vefat ettiği ve binlercesinin de yaralandığı Gazze için anlamlı bir adım attı.
Öğrencilerden Gazze için kermes
Bağcılar İmam Hatip Okulları Mezun ve Mensupları Derneği (BAGİMDER), 8 Temmuz’dan bu yana İsrail’in, hava ve denizden gerçekleştirdiği saldırılarda yüzlerce insanın vefat ettiği ve binlercesinin de yaralandığı Gazze için anlamlı bir adım attı. BAGİMDER, Bağcılar Belediyesi Etkinlik Alanı’nda kurulan stanttaki kermesin iki günlük gelirini Gazzelilere göndereceğini açıkladı. Bağcılar Belediyesi Etkinlik Alanı’nda düzenlenen, “Gazze’nin Çocukları Kimsesiz Değil” adlı programda duygulu anlar yaşanırken, BAGİMDER de önemli bir karar aldı. BAGİMDER Başkanı Hasan Hüseyin Dönmez, madden ve manen Gazzeli kardeşlerinin yanında olduklarını ifade etti. Gazzelilerin büyük bir zulüm altında bulunduğuna dikkat çeken Dönmez, bir nebze de olsa onlara yardım eli uzatmak istediklerini ifade etti. Dönmez; “İmam Hatipli öğrencilerimiz bize gelerek, kermesin 2 günlük gelirini Gazze’ye göndermek istediklerini söyledi. Ben de kendilerine bu duyarlılıkları için teşekkür ettim. Bağcılar Belediyesi Ramazan Etkinlik Alanı’ndaki BAGİMDER stantlarından Salı ve Çarşamba günü alış veriş yapanlar Gazze’ye yardım etmiş olacaklar.” dedi.
Okunma Sayısı: 697
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı