"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

YSK’da kur’a günü

24 Temmuz 2014, Perşembe
Cumhurbaşkanı seçimi kapsamında radyo ve televizyonda yayın için başvuran cumhurbaşkanı adaylarının yapacakları propaganda konuşmalarının yayın ve zaman sıralarının belirlenmesi için bugün Yüksek Seçim Kurulunca (YSK) kur’a çekilecek.
 YSK’nın cumhurbaşkanı seçim takvimine göre, adayların radyo ve televizyonda yapacakları konuşma veya görüntülü propagandalar, 3 Ağustos’dan 9 Ağustos Cumartesi günü saat 18.00’e kadar gerçekleştirilecek. Adayların propagandalarında suç teşkil edecek görüntülere yer verilemeyecek. Propagandalar bir defada 2 dakikadan az olamayacağı gibi, bir günde toplam süresi 10 dakikayı geçemeyecek. Bu görüntülerde suç teşkil eden bir husus bulunduğu takdirde YSK, bunların yayımına izin vermeyecek. 
Okunma Sayısı: 516
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı