"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

100 bin işletme bitirilecek

24 Temmuz 2014, Perşembe
Bursa Girişimci İşadamları Derneği (BUGİAD) Başkanı Ali Fuat Er, Hizmet Hareketi ile bir şekilde ilişkisi kurulan Türkiye genelindeki 100 bin işletmenin fişlenerek bitirilmesinin amaçlandığını söyledi.
 Şirketler hakkında sahte ihbar mektupları ile inceleme başlatılacağı ve MASAK aracılığı ile bu şirketlerin hesaplarına el konulacağını belirten Er, 10 maddelik şirketleri bitirme planının devreye alındığı uyarısında bulundu. Yapılanların sadece Hizmet Hareketi’ni ve gönüllülerini değil, ülkeyi, demokrasiyi, hukuku ve ekonomiyi olumsuz etkilemeye başladığını vurgulayan Er, ekonominin gidişatında deprem etkisi yapabilecek bu uygulamanın durdurulması adına her platformda konunun dile getirilmesi gerektiğini söyledi. Er, şöyle konuştu: “Ağırlıklı olarak esnaf ve KOBİ’lerden oluşan işletmelerin hangi dernek, vakıf ve sivil toplum kuruluşuna üye olduklarına kadar her şey kayıt altına alındı. Firmalarla ilgili herhangi bir yargı kararı olmamasına rağmen, MASAK, BDDK, Maliye, SGK ve Hazine’den firmalarla ilgili bilgiler toplandı. Bazı savcı, üst düzey emniyet yetkilileri ve bazı bürokratlar, 26 Haziran 2014 tarihinde bir araya gelerek, kendilerine göre muhalif addettikleri şirketlerin 10 aşamada hükümete yakın bir şirket haline getirilmesi ya da hükümete yakın bir şirkete satılmasının sağlanması kararlaştırıldı. Yol haritası belirlendi.”
Okunma Sayısı: 457
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı