"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

PİYASADA RAMAZAN BEREKETİ

25 Temmuz 2014, Cuma
Ramazan Bayramı’nın yaklaşmasıyla birlikte piyasaların canlandığını belirten Türkiye Esnaf ve SanatkÂrları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, “Ramazan ayı bereketiyle geldi. Şimdi aynı bereketi Ramazan Bayramı’nda bekliyoruz” dedi.
Esnaf bayrama hazır
Ramazan Bayramının yaklaşmasıyla birlikte artan tatlı, şekerlemeler ve şarküteri ürünlerinin merdiven altı denilen denetim dışı üretimle piyasaya sürecek Ramazan fırsatçılarına dikkat çeken Palandöken, açıklamasında; “Tüm halkımızı bir kez daha uyarıyoruz. Bilhassa Ramazan ayında artan merdiven altı üretilen gıda ürünlerini kesinlikle almayın. Normalden ucuza satılan yiyeceklere şüpheyle yaklaşın. Yol kenarında araç arkalarında satılan tatlı, şekerleme, çikolata, kadayıf ve ekmek gibi yıkanmadan yenebilen ürünlerden uzak durun” ifadelerine yer verdi.
 
Denetimler devam etmeli
Yapılan denetim ve laboratuvar çalışmaları sonucunda ürünlerin etiketteki özellikleri taşımadığı, tüketicinin aldatıldığının ortaya çıkmasına dikkat çeken Palandöken; ‘Yetkililerimizden denetimlerin devam etmesini istiyoruz. Yapılan denetimler sonucu gereken vasıfları taşımadığı tesbit edilen markalar teşhir ediliyorlar. Mübarek Ramazan ayı hoşgörü ayı diye insan sağlığına zararlı işlerle uğraşanları hoş göremeyiz. Bu tür 3 kuruşa müdane eden fırsatçı insanların ağzımızın tadını bozmasına izin vermeyin. Yerel yönetimler üretim izni olmayan yerleri, hijyen kurallarına uymayan, açıkta gıda satanları engelledikleri takdirde kötü mal piyasada barınamaz” diyerek vatandaşları uyardı.    Ankara / Adnan Solmaz
Okunma Sayısı: 546
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı