"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Sabotaj olsa bu kadar ölüm olmaz

25 Temmuz 2014, Cuma
Eynez Maden İşletmesi eski İşletme Müdürü Süleyman Sarı, Soma için “Bu ocağa sabotaj yapsanız bu kadar insanı öldüremezsiniz. Yeraltında öngörülmeyen, önlenemez bir kaza olmaz. Bu yüzden çok öfkeliyim” dedi.
Sabotaj olsa bu kadar ölüm olmaz
Manisa’nın Soma ilçesi’nde 301 işçinin öldüğü Eynez Maden Ocağı İşletmesi eski İşletme Müdürü Süleyman Sarı, “Bu ocağa sabotaj yapsanız bu kadar insanı öldüremezsiniz. Yeraltında öngörülmeyen, önlenemez bir kaza olmaz. Bu yüzden çok öfkeliyim” dedi. TBMM Soma Faciasını Araştırma Komisyonu’na bilgi veren Sarı, ocağı çok iyi tanıdığını ifade ederek, “Bu ocağa sabotaj yapsanız bu kadar insanı öldüremezsiniz. Yeraltında öngörülmeyen, önlenemez bir kaza olmaz. Bu yüzden çok öfkeliyim. Çok kötü bir ocak olsa bile bu kaza önlenebilirdi” dedi. Bu tür kazalarda, yer üstündeki görevlinin, ocaktaki telefon sistemi ile “ocağı boşalt” demesi gerektiğini kaydeden Sarı, Soma’daki ocakta da bu şekilde en az 250 kişinin, 4,5 dakika içinde kurtulabileceğini dile getirdi.
Okunma Sayısı: 913
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı