"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Davutoğlu: Filistin politikamız tarihe yazılacak

25 Temmuz 2014, Cuma
Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, “Bizim Türk milletinin tarihine altın harflerle yazılacak bir Filistin politikamız var” dedi.
Bir televizyon programında soruları cevaplayan Davutoğlu, Gazze’deki duruma ilişkin, hem ateşkesin sağlanması hem de açık hapishane şartlarını iyileştirecek bir sürecin başlatılmasını sağlayacak çalışma yaptıklarını ifade etti. Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’nun “Sayın Abbas’ın bana söylediklerini açıklarsam çok ayıp olacaktır” ifadelerine yönelik soruya Davutoğlu, şu cevabı verdi: “İhsanoğlu’nun ne kastettiğini bilemem. Ama Abbas ile her zaman dürüst ve açık görüşmelerimiz olmuştur. Bazen görüş ayrılıkları da olur. Bunlar utanılacak şeyler değildir. Abbas bizim dönemimizde TBMM’ye konuşmuştur. Bizim, Türk milletinin tarihine altın harflerle yazılacak bir Filistin politikamız var. Filistin davamızda utanılacak hiçbir şeyimiz olmaz.”
Okunma Sayısı: 644
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı