"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

MHP’li Çirkin: Ergenekoncular İhsanoğlu’na karşı

25 Temmuz 2014, Cuma
MHP Hatay Milletvekili Şefik Çirkin, Ergenekon ve Balyoz davalarından tahliye olanların muhalefetin cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’na karşı kampanya başlatmasının incelenmesi gerektiğini söyledi.
 Meclis’te düzenlediği basın toplantısında, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın muhalefetin cumhurbaşkanı adayı İhsanoğlu’nu destekleyenleri eleştirdiğini dile getiren Çirkin, “Ergenekon’dan tahliye olanlar İhsanoğlu’na karşı kampanya başlattı. Bu incelenmesi gereken bir konudur. Başbakan; Ergenekon ile seçim dayanışması ortadayken hiç sıkılmadan, milletle yaptığımız ittifakı eleştirmektedir. Bunlar samimî değil. Önce kendi birlikte olduğu kesimleri açıklamalı” diye konuştu. 
Okunma Sayısı: 540
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı