"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

CHP’nin fezleke talebi reddedildi

25 Temmuz 2014, Cuma
Meclis Soruşturma Komisyonu Başkanlığı’nca 4 eski bakan hakkında TBMM’de bulunan fezlekelerde dizin eksikleri bulunduğu iddiasıyla Komisyon Başkanı Hakkı Köylü tarafından İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına geri gönderilmesi üzerine Soruşturma Komisyonu Üyesi CHP İzmir Milletvekili Erdal Aksünger, bireysel olarak İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na başvurdu. Cumhuriyet Başsavcılığı ise fezlekelerin talebi için Aksünger’e cevap verdi. İstanbul Cumhuriyet Başsavcı Vekili Mehmet Ayhan tarafından verilen cevapta, soruşturma faaliyetine konu işlemlerle ilgili olarak,  Cumhuriyet Savcılığının Meclis Soruşturma Komisyonu Başkanlığınca TBMM adına daha önce yapılan yazışmalar olduğunu ve yazı gereği Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından TBMM Başkanlığı’na resmi kanalla iletildiği, bu sebeple şahsi taleplerin dikkate alınmadığı belirtildi. 
Okunma Sayısı: 582
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı