"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Cesetler sokaklarda

26 Temmuz 2014, Cumartesi
İsrail ordusunun Şucaiye’den sonra karadan ve havadan yoğun saldırılarına maruz kalan kuşatma altındaki Huzaa beldesinde cesetler sokaklardan kaldırılamıyor. Belde sakinleri, “İsrail ordusu, 2 gündür kuşatma altında tuttuğu beldeye hedef gözetmeksizin havadan ve karadan saldırmaya devam ediyor” diyor. İsrail’in 7 Temmuz’dan bu yana düzenlediği saldırılarda dün itibariyle 200’ü çocuk, 99’u kadın 815 kişi öldü.
Huzaa’da cesetler sokakta kaldı
İsrail ordusunun karadan ve havadan yoğun saldırılarına maruz kalan kuşatma altındaki Huzaa beldesinde cesetler sokaklardan kaldırılamıyor. Belde sakini Rami Kadih, “İsrail ordusu, kuşatma altında tuttuğu beldeye hedef gözetmeksizin havadan ve karadan saldırmaya devam ediyor. Ölenlerin cesetleri, devam eden saldırılar nedeniyle toplanamıyor, sokaklarda duruyor” dedi. Bombardıman sebebiyle evlerinden çıkmaya çalışan insanların, İsrail savaş uçaklarının hedefi olduğunu söyleyen Kadih, “Beldeye sağlık ve sivil savunma ekipleri de giremiyor. Enkaz altındaki insanlar çıkarılamıyor, ölü ya da yaralılara kimse ulaşamıyor” diye konuştu. Huzaa’daki herkesin İsrail’in hedefinde olduğunu vurgulayan Kadih, “Bombardımandan kurtulanlar keskin nişancı ateşinde can veriyor” dedi.
Okunma Sayısı: 787
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı