"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

BM kendi çalışanını koruyamadı

26 Temmuz 2014, Cumartesi
İsrail’in, Gazze’deki okul ve sivillerin sığındığı noktalara bomba yağdırması sırasında birçok çocuk ve kadının yanı sıra Birleşmiş Milletler çalışan-ları da hayatını kaybetti. Bu arada, BM Genel Sekreteri Ban Ki-mun, İsrail’in, Gazze’deki bir okulu bombalamasını “şiddetle” kınarken, Fi-listin halkına yardım etmek ve halkı, savaş bölgesinden uzaklaştırmak için girişimlerini sür-dürdüklerini söyledi.
BM, çalışanını bile koruyamıyor
Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Ban Ki-mun, İsrail’in, Gazze’deki bir okulu bombalamasını “şiddetle” kınadı. Irak’ın Erbil şehrinde resmî temaslarda bulunun Ban, gazetecilerin, İsrail ordusunun, sivillerin sığındığı BM okulunu hedef almasını hatırlatması üzerine, “İsrail’in, Gazze’deki okul ve sivillerin sığındığı diğer noktaları bombalamasını şiddetle kınıyoruz. Bu bombalamalar sırasında birçok çocuk ve kadının yanı sıra Birleşmiş Milletler çalışanları da hayatını kaybetti. Filistin halkına yardım etmek ve halkı, savaş bölgesinden uzaklaştırmak için girişimlerimiz sürüyor” dedi.
Okunma Sayısı: 650
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı