"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Sadakataşı, bölgeye ulaştı

26 Temmuz 2014, Cumartesi
Sadakataşı Derneği, Ramazan ayı içerisinde dağıtımını gerçekleştirdiği kumanyaların ardından Gazze için acil yardım çağrısında bulundu.
Yurtiçi ve yurtdışından olmak üzere birçok STK’nın destek verdiği kampanya kapsamında yardımlar Gazzeye ulaştırılıyor. Toplanan yardımlar ilk olarak okullara ve camilere sığınan Gazzelilere dağıtıldı. Sadakataşı Derneği, Gazze’ye yardım malzemelerini ulaştırmaya devam ediyor. Dernek genel merkezinden yapılan açıklamada;  “Sadakataşı olarak bütün yardım organizasyonlarıyla yanında olduğumuz Gazze’yi bu durumda da yalnız bırakmayacağız. Bütün olumsuzluklarda mazlumun ve yardıma ihtiyacı olanların yanında olan Türkiye halkının yardımlarını Gazzeli kardeşlerimize ulaştırmaya devam edeceğiz” denildi. Sadakataşı Derneğine yadımlarını ulaştırmak isteyenler, 0216 614 04 61 no’lu telefondan ve www.sadakatasi.org.tr web adresinden dernek yetkililerine ulaşabiliyor. Ayrıca 2989 kısa mesaj hattına GAZZE yazarak 5 TL bağışta bulunabiliyor.

Yusuf İpek / İstanbul

Okunma Sayısı: 586
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı