"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Halk, bize de güle güle diyecek

28 Temmuz 2014, Pazartesi
Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, “Biz çok şükür elbette bir gün gideceğiz. Elbette halk, herhangi bir seçimde bize ‘güle güle’ diyecek” dedi.
Halk bize de ‘güle güle’ diyecek
Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, kendilerinin elbette bir gün gideceğini belirterek, “Demokrasi böyle bir şey ama iş muhalefete düşer. Adam gibi parti olacaklar, adam gibi muhalefet olacaklar, projeleri olacak” dedi. Arınç, AKP Bursa İl Başkanlığınca Atıcılar Spor Kompleksi’nde düzenlenen iftarda yaptığı konuşmada, Türkiye’nin ekonomik ve siyasî istikrarının, ortada hiçbir sorun olmadan devam ettiğini bildirdi. Erdoğan’ın 12 senedir aralıksız Başbakanlık yaparak rekor kırdığını hatırlatan Arınç, “Böyle bir Başbakan ‘ben Cumhurbaşkanı olmak istiyorum’ derse ona bir vefa borcumuz var” diye konuştu. Bir gün kendilerinin de hükümetten gideceğine değinen Arınç şunları söyledi: “Elbette halk, herhangi bir seçimde bize ‘güle güle’ diyecek. Demokrasi böyle bir şey, ama iş muhalefete düşer. Adam gibi parti olacaklar, adam gibi muhalefet olacaklar, projeleri olacak. ‘Ben onlardan daha iyisini yapacağım’ diyecek ki millet onlara oy versin. Vallahi bizden daha iyisini yapacak varsa buyursun gelsin, başımızın üzerinde yeri var.”
Okunma Sayısı: 1238
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • ibrahim hulusi toprak

    28.7.2014 10:52:00

    halk birgün sizin mürai yüzünüzü görünce cehennemin dibine diyecek. gülemiyeceksiniz

  • ÖTEKİLEŞTİRİLMİŞ VATANDAŞLAR

    28.7.2014 04:43:00

    sayın hükümet, siz çocuklarınız ve yakınlarınızın hayatı ile bizim hayatımız çok farklı,,, siz yasaları ve devleti menfaatlerinize kullanıyorsunuz,, ama
    bizim çocuklarımız sefalet içinde, eşim ticaret yaptığı insanlar tarafından suçsuz olduğu halde taraf tutan hakim savcıyla,yalancı şahitlerle hem, bizi dolandırdılar ekmeğimizle,oynadılar,ve16,sene ceza aldırdılar, çocuklarım öksüz sefalet içinde büyüyor,
    diğer taraftan,
    reza zarrap,hanefi,avcı, aziz,yıldırım,para,sıfırlayan,bakanlar,çocukları,serbest, ayakkabı,kutuları, tirilyonluk,saat,takan, ergenekon,balyoz,vs.
    yatlarda katlarda villada keyif yapıyorlar, pkk,kck,ya özel af çıkardınız, bizde ötekileştirilmiş vatandaş olarak, genel,af,istiyoruz. şimdi size İYİ BAYRAMLAR

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı