"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Gazze’deki dengeleri biz değiştirdik

28 Temmuz 2014, Pazartesi
İran’ın Amman Büyükelçiliği Maslahatgüza-rı Hüseyni: “İran’ın Filistinli direniş gruplarına verdiği destek, Gazze’deki oyunun kurallarını değiştirdi ve bir nebze de olsa çatışma saha-sındaki taraflar arasında denge sağladı.”
İran: Gazze’deki dengeleri biz değiştirdik

İran’ın Amman Büyükelçiliği Maslahatgüzarı Ahmed Hüseyni, ülkesinin Filistin’e desteğinin Gazze’deki oyunun kurallarını değiştirdiğini söyledi. Hüseyni, yaptığı açıklamada, ülkesinin “Gazze direnişine” destek vermeye hazır olduğunu belirterek, “İran Gazze’ye gıda ve tıbbı yardım göndermeye ve saldırılarda yaralanan Filistinlileri İran hastanelerinde tedavi etmeye hazırdır” dedi. Direniş gruplarının sahip olduğu uzun menzilli füzelerin İsrail’i ürküttüğünü ve direnişçileri söz sahibi yaptığını vurgulayan Hüseyni, “İran’ın Filistinli direniş gruplarına verdiği destek, Gazze’deki oyunun kurallarını değiştirdi ve bir nebze de olsa çatışma sahasındaki taraflar arasında denge sağladı” diye konuştu.
Okunma Sayısı: 568
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı