"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Demirtaş: Satılmışsam paralar niye sende

28 Temmuz 2014, Pazartesi
Cumhurbaşkanı adayı ve HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, “Bugün AKP’nin adayı Diyarbakır’da bana ‘Satılmıştır o’ diyor. Satılmış olan bensem paralar niye sende?” dedi.
Demirtaş, Tarihî Havagazı Fabrikası’nda düzenlenen iftarda yaptığı konuşmada, bu topraklarda çok uzun yıllardır bayram tadında bayram, ramazan tadında Ramazan yaşayamadıklarını söyledi. Konuşmasında Cumhurbaşkanı adayı Erdoğan’ın Diyarbakır mitingine de değinen Demirtaş, konuşmasını şöyle tamamladı: “AKP’nin adayı Diyarbakır’da bana ‘Satılmıştır o’ diyor. Halk neyin ne olduğunu biliyor. Satılmış olan bensem paralar niye sende? Allah seni ıslah etsin diyorum. Başka da bir şey demiyorum.”
Okunma Sayısı: 804
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı