"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Baro Başkanı Çıtırık: Morale ihtiyacımız var

28 Temmuz 2014, Pazartesi
Adana Baro Başkanı Mengücek Gazi Çıtırık, hukuk skandallarının yaşandığı, hukukun askıya alındığı, adaletsizliklerin olduğu bir ortamda Ramazan Bayramı’na buruk girildiğini söyledi.
Ülkenin genel bir huzursuzluk içerisinde olduğunu dile getiren Baro Başkanı Çıtırık, yayımladığı bayram mesajında “Ülkemizin morale çok ihtiyacı var ama maalesef yaşanan olaylar, hukuk skandalları, hukukun, temel hak ve özgürlüklerin askıya alınması, ekonomik sorun ve sıkıntılar, yurttaşın refah düzeyinin yükselememesi bizleri üzmeye devam etmektedir” dedi. Yargı bağımsızlığının olmadığını, yargıyı etkileyen ve baskılayan unsurlar olduğunu aktaran Çıtırık, “Hukuk ve adalet, hiçbir şeye benzemez. Benzetemeyiz. Adalet gibi bir konuda nasılsa hizaya gelir diyemeyiz. Adalet bu kadar yara alıyor, ama kimse üzerine alınmıyor. Çözüm için herkes öncelikle samimî olmalı.” ifadesini kullandı. 
Okunma Sayısı: 423
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı