"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kiraz ve vişne üreticilerinin pazarlama çilesi

28 Temmuz 2014, Pazartesi
Akşehir’de kiraz ve vişne yetiştiren çiftçiler, ürünlerini pazarlayamamaktan dertli. Sezon açılırken 5 liradan alıcı bulan Akşehir kirazı, aracı firmaların fiyat düşürmesiyle 1,5 liraya kadar geriledi.
 Vişnenin ise fiyatı 1,2 lira olarak belirlendi. Sezon açılışında 5 liradan alıcı bulan kiraz, çiftçilerin yüzünü güldürse de kısa süre sonra hayal kırıklığına uğrattı. Bazı çiftçiler, kısa süre içinde toplanıp paketlenmesi gereken kirazı işçi eksikliği dolayısıyla toplatamadı. Ürün kalitesi düşen kirazın fiyatı 1,5 TL’ye kadar düşünce üretici adeta iki arada bir derede kaldı. Çünkü bu fiyata satılan ürün, işçi masraflarını zor karşılıyor.
Okunma Sayısı: 527
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı