"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

YENİ ASYA’YA DANIŞSAYDINIZ BÖYLE OLMAZDI

29 Temmuz 2014, Salı
YENİ ASYA’YA DANIŞSAYDINIZ BÖYLE OLMAZDI HASAN GÜNEŞ’İN YAZISI
Okunma Sayısı: 2172
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Osman YILDIRIM

    29.7.2014 10:59:00

    Hasan Güneş Bey’ın kalemine sağlık.Çok önemli bir meseleyi hatırlatmış,ancak ne yazıkki her dönem Nurcuları bir şekilde kandırıp peşine takanlar olmaktadır, bir zamanlar ülkeyi kurtarıyoruz diye 12 Eylülcüler nurcuları yanlarına çekmeyi becermişler kendilerine dua ettirebilmişlerdi o zaman Yeni Asya bunun sağlıklı bir durun olmadığını söylemiştide bazıları Yeni Asyaya etmediğini bırakmamışti hatta Yeni Asyayı koministlerle işbirliği yapmakla suçlamıştı, şimdide bugünki Siyasal İslamcılar bazı Nurcuları ve bazı Ağabeyleri Efsunlamış durumda ve yine kendilerine duacı etmiş durumdalar Televizyon televizyon gezip bugünki iktidara vede Cumhurbaşkanı adayı RTE ye oy toplamaktalar bunun ülke ve Dini hizmetler açısından ne kadar yıkıcı ve zararlı bir şey olduğunu ancak yıllar sonra anlayabilecektirler fakat yapılan tahribat bu ülke insanlarını çoğa mal olacaktır Hasan Bey’ın de belirttiği gibi eğer Yeni Asya’ya danışılarak hareket edilmiş olsaydı bu yanlışlıkları düşülmeyecekti.

  • Mustafa BİTER

    29.7.2014 09:52:00

    Muhterem Üstadım diyor ki , (Benim boynumda veya koynumda bir akrep bulunduğunu biri söylese veya gösterse, ondan darılmak değil, belki memnun olmak lâzım gelir. (Mektubat / 67)
    Biz acizane kardeşlerimize diyoruz ki ; Sırtınızda zehirli bir boğa yılanı var yakında boğazına dolanacak,sizi boğacak.
    Onlarsa bize dönüyor ; O yılanı sırtımıza siz koydunuz diyorlar.
    Tıpkı Üstadın Ankara’da karşılaştığı manzara gibi,artık sözün bittiği yerdeyiz.Nasihat,tavsiye,kardeşçe ikaz,hatta yalvarmak dahi bir şey ifade etmiyor.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı