"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

VEKİLLERE SON UYARILAR

29 Temmuz 2014, Salı
Okuyucularımız, Meclis Genel Kurulunda torba kanunu görüşürken bayram tatili için çalışmalarına ara vererek memleketlerine veya tatil merkezlerine giden milletvekilleriyle yüz yüze görüşerek, kanunun 90. maddesinde yer alan ve Risale-i Nur’un devlet tekeline alınmasını öngören düzenlemeyle ilgili uyarılarını doğrudan iletmeye devam ediyorlar.
 Görüşmelerde, Kültür Bakanlığının dört aydır sürdürdüğü keyfî bandrol uygulaması sebebiyle Risale-i Nur neşriyatının fiilen durdurulmuş olmasından duyulan rahatsızlık dile getirilirken, yasayla devlet tekeli getirilmesi halinde problemin çok daha ciddî ve vahim boyutlar kazanacağı belirtilerek, vekillerin böyle bir yanlışa geçit vermemeleri isteniyor.
Okunma Sayısı: 1604
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı