"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Alman Bakandan bayram mesajı

29 Temmuz 2014, Salı
Almanya Dışişleri Bakanı Frank-Walter Steinmeier, bütün Müslüman-ların Ramazan Bayramını kutladı. Steinmeier yayın-ladığı bayram mesajında, Ramazan ayının saygı, tolerans ve diyalog içinde olma özelliklerini içerdiğini belirterek, “Barış içinde yaşamamız için bu değerlere ihtiyacımız var” ifadelerini kullandı.
Almanya Dışişleri Bakanı Ramazan Bayramı’nı kutladı
Almanya Dışişleri Bakanı Frank-Walter Steinmeier, bütün Müslümanların Ramazan Bayramını kutladı. Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre Steinmeier, Ramazan ayının saygı, tolerans ve diyalog içinde olma özelliklerini içerdiğini belirterek, “Barış içinde yaşamamız için bu değerlere ihtiyacımız var” ifadelerini kullandı. Stdeinmeier’in “Müslümanlara hayırlı Ramazanlar dilemekten büyük mutluluk duyuyorum” ifadesine yer verilen açıklamada, Almanca ve Arapça’nın yanı sıra Türkçe “İyi Bayramlar” ifadesi kullanıldı. Maalesef birçok Müslümanın bu sene Ramazan Bayramını barış içinde kutlayamayacağını hatırlatan Steinmeier, “Birçok bölgede insanların ölümüne veya kaçmalarına sebep olan şiddet olayları yaşanıyor” ifadelerini kullandı. 

Okunma Sayısı: 648
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı