"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kapıkule’de bayram yoğunluğu

29 Temmuz 2014, Salı
Avrupa ülkelerinde yaşayan ve Ramazan Bayramı’nı Türkiye’de geçirmek isteyen gurbetçiler, arife gününde Kapıkule Sınır Kapısı’nda yoğunluk oluşturdu.
   Kapıkule’de “bayram” yoğunluğu  

Avrupa ülkelerinde yaşayan ve Ramazan Bayramı’nı Türkiye’de geçirmek isteyen gurbetçiler, arife gününde Kapıkule Sınır Kapısı’nda yoğunluk oluşturdu. Bulgaristan’ın Kaptan Anderevo Sınır Kapısı’ndan geçerek Kapıkule Sınır Kapısı’na gelen gurbetçiler, yurda giriş işlemleri sırasında kuyruğa neden oldu. Bazı gurbetçiler, sıra dolayısıyla kornalarına basarak tepki gösterdi. Son bir haftada Kapıkule Sınır Kapısı’ndan Türkiye’ye 30 bin 753 araçla 133 bin 729 kişi geçti. Türkiye’den ise 7 bin 386 araçla 41 bin 127 kişi Avrupa’ya çıkış yaptı.
Okunma Sayısı: 772
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı