"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Alman gazeteciden nefret suçu

29 Temmuz 2014, Salı
Bild Am Sonntag gazetesinin Genel Yayın Yönetmeni Yardımcısı Nicolaus Fest, önceki gün yayımlanan “İslâm, entegrasyona engel” başlıklı yorumunda, Müslümanları ırkçılıkla, hoşgörüsüzlük ve anti-semitizmle suçladı, Almanya’nın göçmen ya da mülteci kabul ederken bunu dikkate alması gerektiğini iddia etti.
 Kendisinin dinlere saygılı bir ateist olduğunu savunan Fest, makalesinde “Tanrıya inanmıyorum, ama Hristiyanlık, Yahudilik ya da Budizm de beni rahatsız etmiyor. Sadece İslâm artan oranda beni rahatsız ediyor” sözlerine yer verdi. Müslümanları anti-semitizmle, ırkçılıkla, kadın-erkek eşitliğine saygı duymamakla suçlayan Fest, “Müslüman kökenli gençlerin orantısız boyutta suç işliyor olmaları beni rahatsız ediyor” ifadelerini kullandı. Fest, Almanya’daki göçmenlerin topluma uyumu konusunda diğer dinlerin değil ama İslâm’ın bir engel oluşturduğunu iddia ederken,  “Sığınma ve göç konularında bu dikkate alınmalı. İthal ırkçılığa ihtiyacım yok ve İslâm’ın sembolize ettiği diğer şeylere de ihtiyacım yok” ifadeleriyle yazısını noktaladı. 
Okunma Sayısı: 478
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı