"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Emeklilikten umutsuzuz

29 Temmuz 2014, Salı
Türkiye’nin mavi yaka ve ara kademede lider insan kaynakları sitesi Eleman.net’in gerçekleştirdiği anket çalışmasına göre, çalışanların yüzde 61’i emekli olabileceğini düşünmüyor. Çalışanlar nezdinde emekli olmaya yönelik endişeler, en çok 25-29 yaş aralığında yoğunlaşıyor. 25-29 yaş aralığındaki çalışanların yüzde 74’ü, 30-34 yaş aralığındaki çalışanların yüzde 67’si, 16-24 yaş aralığındaki adayların ise yüzde 60’ı emekli olabileceğini düşünmüyor.
 Çalışanların yaş ortalaması arttıkça emekli olabileceğine dönük inancı da artış gösteriyor. 35-39 yaş aralığındaki çalışanların yüzde 59’u emekliliğe hak kazanacağını düşünmezken, 40 yaş üstü çalışanlarda bu oran yüzde 36’ya geriliyor.
Okunma Sayısı: 568
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı