"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Dünya’nın en küçük notebook adaptörleri

29 Temmuz 2014, Salı
Dizüstü bilgisayarlarımız taşınabilir olma özellikleriyle tam bir hayat kurtarıcı olsalar da, bataryaları uzun süreli kullanımlara imkân tanımıyor.
Bu sebeple şarj cihazlarını sürekli yanımızda taşımamız gerekiyor. Türkiye’nin 45 yıldır enerji çözümleri markası olan Tunçmatik de yeni, küçük ve kolay taşınabilir dizüstü bilgisayar adaptörü Powernote Slim ile ürün portföyünü genişleterek kullanıcıların hayatlarını kolaylaştıran çözümler üretmeye devam ediyor.
Tunçmatik Powernote Slim’in 17mm’lik ince gövdesinde çalışma voltajını gösteren LCD ekran bulunuyor. Gövdesinde ABS ve Polikarbonat (PC) malzeme kullanıldığından güvenilir ve çevre dostu olan Powernote Slim, farklı dizüstü bilgisayar ve netbook modellerle uyumlu 8 farklı uç barındırıyor. Ürün aynı zamanda 1A USB çıkışı sayesinde cep telefonu, tablet, dijital kamera gibi elektronik cihazlar için de kullanılabiliyor. Aşırı voltaj, sıcaklık, yük, özelliğine sahip Powernote Slim, akım ve kısa devre koruması da sağlıyor.
Küçük boyutuyla çantanızda, hatta cebinizde bile rahatlıkla taşıyabileceğiniz Tunçmatik’in yepyeni notebook adaptörü Powernote Slim’i Türkiye’nin önde gelen bilişim dağıtıcıları, teknoloji mağazaları ve yapı marketlerinde bulabilirsiniz.

Okunma Sayısı: 962
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı