"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Stream Transport

29 Temmuz 2014, Salı
Bir çok video indirme programını denemiş olmanıza rağmen sitedeki videoyu indiremiyor musunuz? Sinirleriniz mi gerildi? O halde sorunu çözmede sizlere küçük bir tavsiye vereyim. Küçük bir program ile videoları indirmeniz mümkün…
 Stream Transport adlı program, flash ve farklı formattaki videoları indirmenize imkân sağlıyor. Diğer video indirme programlarından farklı olarak; Macromedia‘nın, internet üzerinden; Flash player ve sunucu arasında ses, görüntü ve veri akışını gerçekleştirmek için geliştirilen, özel protokollerden “RTMP, RTMPT, RTMPE, RTMPTE vb.” video indirmenize imkân sağlıyor.
Diğer programların çalışmamasında ki sebep, protokollerdir. Protokol, server “sunucu” ve client “kullanıcı” arasında bilgilerin nasıl aktarılacağına dair kurallar ve yöntemleri düzenleyen bir sistemdir. Bildiğiniz üzere standart protokol HTTP’dir. Bu HTTP protokolünden, bir çok program ile videoları rahatlıkla indirebiliyorsunuz. Ancak özel protokollerden videoyu indirmek biraz zahmetlidir. Stream Transport ise bu sorunu çözmede gayet başarılı. Programın içerisinde bulundurduğu web tarayıcısı ile kullanımı kolay bir şekilde yapılandırılmıştır. Program ücretsiz olup, dili ingilizcedir. Program adresi, Stream Transport Kullanımı hakkında küçük bir görsel hazırladım. İndirme işlemi tamamlandıktan sonra Locate butonuna tıklayıp, indirilen videonun bulunduğu dizini sizlere açar. Umarım istifade edersiniz.
http://www.streamtransport.com/ adresinden indirebilirsiniz.

UMUT AVCI
www.umutavci.com.tr

Okunma Sayısı: 2658
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı