"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

KOBİ’lerin güvenlik problemlerine kökten çözüm

29 Temmuz 2014, Salı
Veri güvenliğinde önemli firmalardan Trend Micro, “Worry Free Business Security 9” ile küçük ve orta ölçekli işletmelerin güvenlik problemlerini kökten çözüyor. Veri güvenliği, her ölçekten kurumlar için büyük önem taşıyor. Ancak özellikle küçük işletmeler kısıtlı kaynakları dolayısıyla bu konuda yeterli önlem alamayabiliyor. Trend Micro, bu noktada yaşanan darboğazı aşmak için, yeni ürünü Worry Free Business Security 9’u pazara sunuyor. Worry Free Business Security 9, KOBİ’lerin veri güvenliği konusunda yaşadığı kısıtlı imkânlar ve yetersiz teknik destek gibi problemleri ortadan kaldırıyor. Şirket bu yeni ürünüyle mobil ve masaüstü platformlar için anlaşılması ve kullanımı kolay çözümler sunuyor.

Worry Free 9 BÜTÜN çalışanların kolaylıkla kullanabileceği bir arayüze sahip
Yeni Trend Micro çözümü, işletme içinde herhangi bir BT personeli ihtiyacı gerekmeksizin, bilgisayar performansını düşürmeden, hızlı ve sessizce tehditleri gözlüyor. BT uzmanlığı olan ya da olmayan tüm çalışanlar ürünü kolaylıkla kullanabiliyor. Worry Free Business Security 9.0 kurumların güvenlik ihtiyaçlarına  göre “Advanced”, “Standard” ve “Services” olarak üç farklı sürümde kullanılabiliyor.
Dünya çapında özellikle küçük işletmelerde satınalma maliyetlerinin azaltılmasını ve çalışanlara daha rahat edebilecekleri bir çalışma ortamı oluşturması sağlayan Kendi Cihazını Getir (BYOD) akımı çeşitli güvenlik problemlerini de beraberinde getiriyor. Trend Micro Worry Free Business Security 9.0 Kendi Cihazını Getir uygulayıcıları için etkili güvenlik çözümleri sağlıyor.

Worry Free 9.0’ın yeni özellikleri şu şekilde:

•Mobil cihaz yönetimini kolaylaştıran Microsoft Exchange ActiveSync ile entegre çalışabilme özelliği
•Remote Wipe ve Cihaz Erişim Kontrolü uygulamalarıyla veri hırsızlığı durumunda,  bütün BYOD cihazlardaki verileri silebilme özelliği.
•Windows 8.1, Microsoft Exchange 2013 ve Mac platformlarına yönelik yazılım desteği ve geliştirilmiş güvenlik uygulamaları.
•Tarama ve yükleme sürelerini kısaltan genel performans geliştirmeleri.
•Genel kullanılabilirlik ve tehdit algılama geliştirmeleri.
Hem Windows hem de Mac işletim sistemleriyle uyumlu olan çözüm; e-posta, web aktiviteleri, dosya paylaşımı ve daha birçok işlemi koruma altına alıyor. Worry Free Business Security’nin Microsoft Exchange ActiveSync uyumlu yeni “Advanced” sürümü, kurum içi güvenliğin yanında çalışanların akıllı telefon ve tabletlerinin de koruma altına alınmasını sağlıyor. “Services” versiyonu da aynı zamanda çalışanların Android tabanlı cihazlarının veri güvenliğini sağlıyor. Trend Micro’nun “Smart Protection Network” adlı siber tehdit arşivi sayesinde, uygunsuz web içerikleri, bulut üzerindeki tehditler, e-posta ve USB bellekler aracılığıyla şirket verilerinin paylaşılması, sosyal mühendislik ve phishing gibi saldırılar engelleniyor. Güvenli e-posta barındırma hizmeti, istenmeyen e-postaların daha kurumun sunucularına ulaşmadan durdurulmasını sağlıyor. Kullanıcılar, Worry Free Business Security’i cihazlarına kurabildikleri gibi, bulut altyapısı üzerinden hizmet olarak da alabiliyorlar.
Okunma Sayısı: 1138
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı