"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

iPhone 6 ne zaman çıkıyor?

29 Temmuz 2014, Salı
Çinli kaynaklar tarafından internete servis edilen bir broşürde iPhone 6 ve iPhone Air’in 19 Eylül’de tanıtılacağı söyleniyor. Broşürün sahte olduğu ihtimalini göz önünde bulundurmak gerekiyor. Ayrıca iPhone telefonların fiyatının ülkelere göre farklılık göstereceği bilgileri gündemde. Vergi sistemimiz dolayısıyla Türkiye yine en pahalı iPhone’un satıldığı ülkelerin başında gelmesi bekleniyor.
SAFİR CAMDAN EKRANI NE KADAR DAYANIKLI?
iPhone 6’nın arka kapağından ön kısmına, farklı bileşenlerinin sızdığı konuşuluyor. Bununla birlikte cihazın kapalı olması ve yan taraftaki ses düğmelerinin bulunduğu kısmın çok da kaliteli görünmemesi merak uyandırıyor. Apple’ın iPhone 6’da safir ekran kullanacağı bilgileri de veriliyor.
Okunma Sayısı: 1151
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı