"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

İTHAL SUÇLULAR HIZLA ARTIYOR

30 Temmuz 2014, Çarşamba
Türkiye′de suça karışan yabancı uyruklu şüpheli sayısı artarken polis ′ithal suçlulurla′ ilgili suç haritası çıkartı.
İthal suçlular Türkiye’ye geliyor
Türkiye′de suça karışan yabancı uyruklu şüpheli sayısı artarken polis ′ithal suçlulurla′ ilgili suç haritası çıkartı. Buna göre, yabancı uyrukluların suç işlemek için Türkiye′de seçtiği şehirlerin başında İstanbul geliyor. Habertürk’te yer alan habere göre, Emniyet "ithal suçluları" işledikleri suça göre kategorize etti. Buna göre, Tırnakçılık yapanlar İranlı, Sahte dolar şebekeleri Gine, Nijerya, Gana, Fildişi, Kamerun ve Liberyalı. Fuhuş suçuna bulaşanlar, Rusya, Ukrayna ve Moldovalı. Adalet Bakanlığı, cezaevlerinde bulunan 150 bin 176 tutuklu ve hükümlünün analizini yaptı. Buna göre cezaevlerinde bulunanların 63 bin 266′sı ilkokul, 3 bin 945′i yüksek okul mezunu. Tutuklu ve hükümlülerin 102 bin 12′si 18-39 yaş aralığında yer alıyor. Cezaevlerinde, 4′ü kadın 121′i erkek olmak üzere 80 yaş üzeri 125 mahkûm bulunuyor. Veriler gençler arasında suç oranın daha yüksek olduğunu ortaya koydu. Buna göre mahkûmların bin 591′i 12-17 yaş grubu çocuk. 

Okunma Sayısı: 508
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı