"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

11 Ağustos’ta yepyeni bir Türkiye’ye uyanacağız

30 Temmuz 2014, Çarşamba
Cumhurbaşkanı adayı İhsanoğlu, “Önce Allah’ın izni, sonra milletimin desteğiyle 10 Ağustos’ta bu mübarek topraklara sevgi, saygı, birlik ve dirlik ekeceğiz. Allah’ın izni, aziz milletimin duâ ve destekleriyle 11 Ağustos’ta yepyeni bir Türkiye’ye uyanacağız” dedi.
Cumhurbaşkanı adayı Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu vatandaşlarla bayramlaştı. Alibeyköy’den Gültepe’ye kadar vatandaşları selâmlayan Cumhurbaşkanı adayı Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu, Tarabya’da verdiği molada, gençlerle sohbet eden İhsanoğlu, şu mesajı verdi: “Türkiye’ye sevgi, saygı, birlik ve beraberlik tohumları ekmek için çıktığımız bu yolda, milletimizin gösterdiği teveccüh gün geçtikçe artıyor. Allah’ın izni, aziz milletimin duâ ve destekleriyle 11 Ağustos’ta yepyeni bir Türkiye’ye uyanacağız” dedi.

İsrail’e karşı birlik olmalıyız


İhsanoğlu, Eyüp Çocuk Yardım Derneği’ni ziyareti öncesi  gazetecilere açıklamalarda bulunduğu sırada bir vatandaş, “İsrail politikaları hakkında ciddî bir kınama, oturaklı bir konuşma istiyoruz sizden” diyerek seslendi. Daha sonra soru soran vatandaşa hitap eden İhsanoğlu, “Bana karşı çıkıyorlar yalan söylüyorlar. Siz yalanları dinliyorsunuz. Ben İsrail’i kınamadığımı söylüyorsunuz. Bin defa da kınarım. Çünkü bu senaryoyu bin defa göreceksiniz. Çünkü İsrail karşısında kimse karşı duramıyor. Kanaya kınaya kına gecesine döndü. Biz, başkaları kınıyor da netice ne oluyor. Netice almak için birlik olmamız lâzım” diye konuştu.

Okunma Sayısı: 577
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı