"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Gazze ziyaretine diplomatik engel

30 Temmuz 2014, Çarşamba
CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, Gazze ziyareti konusunda yaptığı açıklamada, İsrail’den girme şansları olmadığını, Mısır kapısını kullanmak gerektiğini söyledi. Mısır’dan kendilerine bunun Dışişleri Bakanlığı kanalıyla yapılması gerektiğinin söylendiğini ifade eden Gök, giriş açısından bir sıkıntı bulunduğunu kaydetti.
 Gök, ilk fırsatı bulduklarında Gazze’ye gideceklerini belirtti. Gök, HÜDA-PAR’ın bayram ziyareti esnasında yaptığı açıklamada, Gazze konusunda Meclis’in ortak bir bildiri yayınladığını ve CHP olarak Gazze’ye gitmek istediklerini anlattı. Konuya ilişkin Dışişleri Bakanlığına başvurduklarını belirten Gök, İsrail’den girme şansları olmadığını ve Mısır kapısını kullanmak gerektiğini söyledi. Ancak Mısır’dan kendilerine bunun Dışişleri Bakanlığı kanalıyla yapılması gerektiğinin söylendiğini ifade eden Gök, giriş açısından bir sıkıntı bulunduğunu kaydetti. İlk fırsatı bulduklarında Gazze’ye gideceklerini ve Filistinli kardeşleriyle bir arada olacaklarını anlatan Gök, tabi diplomatik konuları aşılması gerektiğini vurguladı. 

Okunma Sayısı: 503
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı