"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Göl manzarasında yazmak isteyenler ‘Yazı Evi’niz hazır

30 Temmuz 2014, Çarşamba
Ahmet Hamdi Tanpınar gibi dünyaca ünlü bir yazara ilham kaynağı olan Bursa’da, yeni ilhamlara kapı aralamak isteyen yazarlar için göl manzaralı ‘Yazı Evi’ kuruldu.
 Merkez Nilüfer Belediyesi tarafından Gölyazı’da hizmete alınan “Göl Yazı Evi”, kitap yazmak isteyenlere önemli ilhamlar sunuyor. Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Göl Yazıevi’nin, yazar ve çevirmenler için uluslar arası ölçekte hizmet vereceğini söyledi. Bozbey, şunları dile getirdi: “Turizm potansiyeliyle çok önemli bir mahallemiz olan, mübadelenin izlerini taşıyan Gölyazı’da bu eser çok büyük anlam taşıyor. Sanatçı bu kadar göz ardı edilirken, devletin kültür-sanat alanındaki en köklü kurumları adeta çürümeye terk edilirken, biz bir yerel yönetim olarak sanatı sahiplenme sorumluluğumuzu yerine getiriyoruz” dedi.
Okunma Sayısı: 694
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı