"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

THY, NBA yıldızı Bryant’ı hayranlarıyla buluşturdu

30 Temmuz 2014, Çarşamba
AMERİKA’NIN en büyük iş seyahat kongre ve fuarı Global Business Travel Association’a (GBTA) katılan Türk Hava Yolları (THY), reklam yüzü NBA yıldızı Kobe Bryant’ı standında ağırladı, fuarın ilgi odağı oldu. İş seyahat dünyasından 7 binin üzerinde üyesiyle 6 kıtada hizmet veren GBTA tarafından Los Angeles şehrinde düzenlenen fuarda, NBA yıldızı Kobe Bryant, THY standını ziyaret ederek, çekilişle belirlenen 15 katılımcıyla selfie (özçekim) çektirdi.
Ayrıca fuara katılarak THY standına iş kartını bırakan ve çekilişe katılan  şanslı hayranlara, THY tarafından Kobe Bryant’ın imzalı fotoğrafı hediye edildi. Skytrax yolcu değerlendirme sonuçlarına göre, bu yıl dördüncü defa ‘’Avrupa’nın En İyi Havayolu Şirketi’’ seçilen THY, seyahat endüstrisinden 400’ün üzerinde şirketin yeni hizmet ve teknolojilerini sergilediği GBTA fuarına bu yıl ‘’gold sponsor’’ olarak katıldı.
Yıllık 340 milyar doların üzerinde hacmiyle dünyanın önde gelen iş, seyahat ve organizasyon kuruluşu olarak bilinen GBTA’nın bu yılki kongresinde verilen 80 farklı seminerde Google Seyahat Direktörü David Pavelko, sosyal medya ağı Twitter’ın kurucularından Biz Stone ve American Airlines Üst Yöneticisi (CEO) Doug Parker gibi isimleri ağırlarken, kongrenin sürprizleri arasında ünlü aktör Kevin Spacey de yer alıyor.

Okunma Sayısı: 633
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı