"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

LİSELER İÇİN TERCİH MARATONU

31 Temmuz 2014, Perşembe
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), bu yıl ilk kez uygulanan Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sistemi (TEOG) doğrultusunda lise tercihlerini bugünden itibaren almaya başlayacak.
Tercih maratonu bugün başlıyor

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), bu yıl ilk kez uygulanan Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sistemi (TEOG) doğrultusunda lise tercihlerini bugünden itibaren almaya başlayacak. Ortaöğretim Kurumlarına Geçiş Uygulaması Tercih ve Yerleştirme e-Kılavuzu’na göre, tercih alınma süreci, 8 Ağustos Cuma günü sona erecek. Tercihler, öğrenci ya da veli tarafından,  e­okul.meb.gov.tr internet adresinden yapılabileceği gibi öğrencinin 8. sınıfı tamamladığı ortaokuldan ya da herhangi bir ortaokul müdürlüğünden de yapılabilecek. 
Okunma Sayısı: 641
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı