"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Bakandan inciler

31 Temmuz 2014, Perşembe
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, bu milletin Atatürk’te, Menderes’te ve Özal’da gördüğünü Tayyip Erdoğan’da da gördüğünü belirtirken, şunu da ekledi: “İhsanoğlu kazanmış olsa, bakın çok net söylüyorum vallahi de İsrail sevinir, billahi de İsrail sevinir. Vallahi de Esad sevinir billahi de Esad sevinir.”
Yine Mustafa Kemal’e benzetildi
Daha önce eski Bakan Egemen Bağış tarafından “2. Atatürk” olarak tanımlanan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, şimdi de Adalet Bakanı Bekir Bozdağ tarafından M. Kemal’e benzetildi. Partisinin ilçe teşkilatı tarafından Yozgat’ın Sarıkaya ilçesinde Belediye Düğün Salonu’nda düzenlenen bayramlaşma programında yaptığı konuşmada, Yiğit, cesur ve samimî olan liderin hiçbir şeyden çekinmeyeceğini anlatan Bozdağ, “Bu ülkenin cesur ve yiğit liderlere ihtiyacı var. Tayyip Erdoğan’da bu millet onu görüyor, Özal’da bu millet onu gördü, Atatürk’te bu millet onu gördü, Menderes’te bu millet onu gördü ve o yüzden sahip çıktı. O yüzden diyorum ki, 10 Ağustos’ta Tayyip Erdoğan’ı yemek için yemin etmiş bu yemin cephesine, bedduâya durmuş bu bedduâ cephelerine karşı hep beraber duâmız ve desteğimizde biz, liderimizi yedirmeyiz, ona sahip çıkacağız, onun yanındayız mesajını bütün dünyaya hep beraber vereceğiz” şeklinde konuştu. Başbakan Erdoğan da katıldığı bir tv programında “Obama’ya benzetiliyorsunuz” yorumlarına, “İllâ birine benzetecekseniz Atatürk’e benzetin” diye tepki göstermişti. Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı seçimleri için çıktığı yur gezilerine Samsun’dan başlaması da manidar bulunmuştu. 
Okunma Sayısı: 1246
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı