"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Gümrüklerde kaçağa geçit yok

31 Temmuz 2014, Perşembe
Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, yılın ilk yarısında gümrüklerde toplam 1 milyar 89 milyon 476 bin 822 lira değerinde yakalama gerçekleştirildiğini söyledi.
 Bakan Yazıcı,  2014 yılının ilk 6 ayında gümrüklerde yakalanan eşya grupları ve bunların değerleri hakkında bilgiler verdi. Kaçakçılıkla mücadeleye büyük önem verdiklerini belirten Gümrük ve Ticaret Bakanı Yazıcı; “Yılın ilk yarısında en çok yakalanan eşya grupları; elektronik eşya, araç, akaryakıt, uyuşturucu, tütün ve alkol, tekstil, makine ve aksamı ile kimyevi madde oldu ”diye konuştu. Kara, deniz ve hava sınır kapılarının yanı sıra iç gümrüklerde kaçakçılıkla mücadele çalışmalarını kararlılıkla sürdürdüklerini belirten Yazıcı, “Kaçakçılıkla etkin bir şekilde mücadele ediyoruz. Gümrüklerimizde ileri teknolojiye sahip araçlar kullanıyoruz. Bunun yanında eğitimli köpeklerimizin de sayısını arttırdık. Yılın ilk altı ayında yurt genelinde toplam 1 milyar 89 milyon 476 bin 822 lira lira değerinde yakalama gerçekleştirdik” dedi.
Okunma Sayısı: 454
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı