"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Motosiklette Avrupa Şampiyonu olduk

31 Temmuz 2014, Perşembe
FIM Avrupa Süpermoto Şampiyonası’nda Asrın Rodi Pak ve Can Öncü sınıflarında Avrupa şampiyonluğuna imza atarlarken, Mücahit Talha Zengin’de ilk kez Avrupa birinciliğini kazandı. Bulgaristan’da düzenlenen FIM Avrupa ve Doğu Avrupa Süpermoto Şampiyonası’nda sporcularımız başarılı sonuçlara imza attı.
 Pleven’deki Dolna Mitropolia pistinde düzenlenen Avrupa ve Doğu Avrupa Süpermoto Şampiyonası’nın SM3 sınıfında Mücahit Talha Zengin rakiplerini geride bırakarak ilk kez Avrupa birinciliğini elde etti. Bu sınıfta mücadele eden diğer sporcumuz Asrın Rodi Pak, pistin en iyi zamanını yapmasına rağmen, motosikletinde yaşanan teknik sorunlardan dolayı yarışı kürsüde tamamlayamadı. Genç sporcu, bu sonuca rağmen 2014 yılının şampiyonluğunu resmen ilan etti. Can Öncü ise  yarışı ikinci sırada bitirmesine rağmen bu kategoride Avrupa şampiyonu oldu. Kardeşi Deniz Öncü’de üçüncülüğü elde etti. 11 yaşındaki ikiz kardeşlerin başarısında sonra Balkan Şampiyonası’nda Türkiye takım halinde ikinci oldu.

Okunma Sayısı: 465
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı