"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Erciyes’te Filistin için duâ edildi

31 Temmuz 2014, Perşembe
Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin Erciyes Dağı’nda düzenlediği bayramlaşma programında Filistin ve Filistin halkı için duâ edildi.
 Erciyes Dağı Tekir bölgesinde kış turizm tesisleri önünde gerçekleştirilen programda bayramlaşmanın yanı sıra İsrail’in saldırısına maruz kalan ve çok sayıda vatandaşı ölen Filistin halkı için eller semaya açıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, yaptığı konuşmada Filistin halkına yapılan zulmü unutmayacaklarını ve onlara destek olacaklarını dile getirdi.  bu dünyada herkesin sınavının farklı olduğunu ifade etti. Özhaseki, Filistin’de yaşayan Müslümanların sınavının da mübarek bir ayda, bayramda bombalar altında hayatlarını kurtarma, yakınları vefat etmeme adına hayat mücadelesi vermek olduğunu belirterek, “Oradaki kardeşlerimiz hayatlarını kaybediyor. Büyük bir acı ve zulüm altındalar. Onlar için duâ etmek, fiilî ya da kalbî olarak onlara destek vermek için burada böyle bir bayramlaşma düzenledik.
Okunma Sayısı: 453
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı