"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Acıya ve kedere ortak oluyorlar

31 Temmuz 2014, Perşembe
Ankara Mamak Belediyesi Cenaze İşleri Müdürlüğü, kurulduğu günden bu yana 6 bin 500’den fazla vatandaşın acısına ortak oldu.
Haftanın 7 günü çalışan cenaze işleri vatandaşın en zor zamanında imdadına yetişerek pek çok prosedürü hızlıca çözüme kavuşturuyor. Cenaze sahipleri ölüm gerçekleştiğinde öncelikli olarak Mamak Belediyesi’ne başvuruyor. Belediye ekipleri herhangi bir yanlışlığa sebep olmamak ve ölümün gerçekleşip gerçekleşmediğine dair cenaze muayenesini gerçekleştiriyor. Yapılan muayenenin sonrasında cenaze sahiplerinin doldurması için hazırlanan ölüm beyannamesi formları cenaze sahipleri tarafından dolduruluyor. Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, “Cenaze evi ziyaretleri bayram süresince de devam edecek. Vatandaşlarımızı en acı en zor zamanlarında yalnız bırakmıyoruz.” dedi.
Okunma Sayısı: 443
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı