"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Bafra’da geleneksel bayram yemeği

31 Temmuz 2014, Perşembe
Samsun’un Bafra ilçesinde Bafra Lokantacılar Odası Başkanı Doğan Karafazlıoğlu’nun yaklaşık 20 yıldır geleneksel hale getirdiği bayram yemeğinde yemekler yenildi, duâlar edildi. Karafazlıoğlu’nun kendi lokantasının önünde bulunan yol üzerine kurulan masalara yerleşen davetli ve yoldan geçenlerin katıldığı yemekte bu yıl Merhum Komiser Naci Demiralp da unutulmadı.
Yemek hakkında bir açıklama yapan Karafazlıoğlu, “Bundan yaklaşık 20 yıl önce arkadaşların teşviki ile bu tür Ramazan ayı içinde iftar ve sonrası bayramlarda bayram yemeği vermeye başladım. İlk yıl az olan katılım ilerleyen zamanlarda yollara kadar taştı. Edilen her duâ bizlere azim verdi. Bu yılki yemeğimizde ise 11 yıl Bafra`da görev yapan, Demirözü İlçe Emniyet Amiri olarak görev yaparken 2013 tarihinde kalp krizinden vefat eden Ali Naci Demiral’ı yadettik. Hem onun ruhuna hem de bütün ölmüşlerimizin ruhları için Yıldız Camii İmam-Hatibi Ayhan Duman Hocamız tarafından Kur’ân-ı Kerîm okundu. Duâlar edildi. Bu tür faaliyelerimiz devam edecek.” dedi.
Okunma Sayısı: 475
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı