"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Uyarılar fayda etmiyor!

31 Temmuz 2014, Perşembe
Sakarya’nın Karadeniz’e sahili bulunan Karasu ilçesinde, yüzmek için denize giren iki kardeşin dalgalara kapılıp kaybolmasının ardından cankurtaran görevlileri, ikazlara rağmen denize girenleri sudan çıkarmak için megafonla uyarıda bulundu.
 Denize girenlere Kabahatler Kanunu’na göre ceza kesileceği anons edildi. Karasu sahilinde denizin dalgalı olmasına rağmen bazı vatandaşlar, görevlilerin ‘suya girmeyin’ uyarılarına rağmen denize giriyor. Cankurtaranların çok sayıda boğulma vak’asına müdahale ettiği sahilde, iki kardeş dalgalara kapılıp kayboldu. Bunun üzerine cankurtaran görevlileri, ikazlara rağmen yüzen vatandaşlara anons yaparak sudan çıkmalarını istedi. Görevliler, ‘deniz çok tehlikeli’, ‘denize girenlere Kabahatlar Kanunu’na göre para cezası kesilecektir’ şeklinde anonslar yaparak yüzenleri karaya çıkartmaya çalıştı.
Okunma Sayısı: 485
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı