"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

NURETTİN CANİKLİ: Akıttığı kanların içinde boğulacak

01 Ağustos 2014, Cuma
AKP Grup Başkanvekili Nurettin Canikli, “İsrail bir taraftan da bu yaptıklarıyla kendi sonunu hazırlıyor. İsrail er ya da geç bu akıttığı kanların içerisinde boğulacaktır” dedi.
 Akıttığı kanların içinde boğulacak

AKP Grup Başkanvekili Nurettin Canikli, “İsrail bir taraftan da bu yaptıklarıyla kendi sonunu hazırlıyor. Yani insanlık alemi uzun süre böyle bir zulmü ve katliâmı kesinlikle kaldıramaz. İsrail er ya da geç bu akıttığı kanların içerisinde boğulacaktır” dedi. Canikli, yaptığı açıklamada, İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarının soykırım denilebilecek aşamaya geldiğini söyledi. “İsrail’in Gazze’ye, Filistin’e yönelik bu insanlık dışı, yıkıcı, hiçbir ahlâka, kurala sığmayan saldırıları yeni değil” diye konuştu. 

Gazzelileri ortadan kaldırmaya çalışıyorlar


Canikli, şöyle devam etti: “Uzun zamandır bu tür saldırıları gerçekleştiriyor. Burada İsrail’in ideolojik şekilde, amaçlı, hedefli hareket ettiğini düşünüyorum. Gerçek amaç, orada İsrail devletinin kurulması ve Filistinlilerin o topraklardan çıkarılması hedefleniyor. Çünkü yaptıklarını, katliâmlarını başka türlü izah etmek mümkün değil. Aynı zamanda insanlık suçu. Bir savaş ortamında dahi tarafların uyması gereken kurallar vardır. Devletin o kurallara uyması istenir. Örneğin yaşlıların öldürülmemesi, kadınlar ve çocuklara dokunulmaması gibi. Aynı zamanda bütün dinler ve ahlâk kuralları içeren öğretilerde de aynı kurallar mevcuttur. Kadına ve çocuğa dokunmayacaksınız, teslim olana dokunmayacaksınız. İsrail bunların hepsinin dışında, hiçbir ahlâka, öğretiye, inanca sığmayan ve yer almayan şekilde, insanlık dışı bir yaklaşımla Gazzelileri ortadan kaldırmaya çalışıyor. Bu açıdan zulümdür, insanlık suçudur.”
Okunma Sayısı: 808
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı