"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Millet ‘Yeter’ diyecek

01 Ağustos 2014, Cuma
Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, İstanbul Sancaktepe Mahallesi’nde vatandaşlarla sohbet sırasında gazetecilere yaptığı açıklamada, “Halkla beraberiz. Görüyorsunuz, etrafımızda bin tane koruma memuru yok. Halkla iç içeyiz. Bugün 1950’lerdeki halkın değişimine benzer, 2014 senesinde Türkiye yine büyük bir oy patlamasıyla, ‘yeter artık’ diyecek. Herkese sürpriz olacak” dedi.
Millet ‘yeter’ diyecek

Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, “Türkiye’nin ve demokrasinin önündeki en büyük engeller kalkacak, halk tekrar birliğine ve beraberliğine kavuşacaktır. Halkın içindeki ayrım ortadan kalkacaktır. Halk 76 milyon olarak tekrar birbirine kavuşacak” dedi. Ekmeleddin İhsanoğlu ile eşi Füsun İhsanoğlu, bayramın son gününü, halkı selâmlamak ve bayramlaşmak üzere Bağcılar’da geçirdi. Sancaktepe Mahallesi’nde yürüyerek vatandaşlarla sohbet eden İhsanoğlu, bu sırada gazetecilere yaptığı açıklamada, “Halk 76 milyon olarak tekrar birbirine kavuşacak” diye konuştu.

Bin koruma ile gezmiyorum


“Türkiye tekrar yeniden bir ve bütün olarak büyük Türkiye olacak ve büyük millet olacak” diyen İhsanoğlu, şunları söyledi: “Onun için ben buradayım. Halkla beraberiz. Görüyorsunuz, eşimle ve dostlarımla beraber. Etrafımızda bin tane koruma memuru yok. Bildiğiniz, bilmediğiniz hiçbir şey yok. Halkla iç içeyiz. Halk bizi seviyor. Halk mührünü bizim resmin altına, oy pusulasının en sağındaki resmin altına, İhsanoğlu’nun altına mührü basacaktır. Bugün 1950’lerdeki halkın değişimine benzer, 2014 senesinde Türkiye yine büyük bir oy patlamasıyla, ‘yeter artık’ diyecek. Herkese sürpriz olacak.”
Okunma Sayısı: 761
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı