"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Anket yayın yasağı başladı

01 Ağustos 2014, Cuma
Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), kamuoyu araştırmaları, anketler ve tahminlere ilişkin yayın yasaklarının başladığını bildirdi.
RTÜK’ten yapılan yazılı açıklamada, Yüksek Seçim Kurulunca (YSK) seçim döneminde yapılacak yayınlara ilişkin hususların ayrıntılı olarak düzenlendiği hatırlatıldı. YSK’nın kararları çerçevesinde oy verme gününden önceki on günlük sürenin bugün başladığı belirtilen açıklamada, “31 Temmuz Perşembe gününden itibaren 9 Ağustos Cumartesi günü saat 18.00’e kadar; yazılı, sözlü ve görsel basın ve yayın araçları ile kamuoyu araştırmaları, anketler, tahminler, bilgi ve iletişim telefonları yoluyla mini referandum gibi adlarla, adayın lehinde veya aleyhinde veya vatandaşın oyunu etkileyecek biçimde yayın yapılması ve herhangi bir surette dağıtımı yasaklanmıştır” ifadelerine yer verildi. 
Okunma Sayısı: 867
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı