"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kayıt dışı sebze meyveye sıkı markaj

01 Ağustos 2014, Cuma
İzmir Büyükşehir Belediyesi, iki yıllık uyum sürecinin ardından 1 Ocak 2014 tarihinden itibaren yürürlüğe giren 5957 Sayılı Hal Yasası’nı kararlı bir şekilde uygulayarak, şehre kaçak giriş yapmak isteyen sebze ve meyve kamyonlarına göz açtırmadı. Zabıta ve maliye memurlarından oluşan 22 kişilik kadrosuyla 3 ekip halinde gece gündüz denetim yapan mobil ekipler, başta Menemen, Turgutlu-Ankara yolu, Manisa Sabuncubeli, Güzelbahçe, Seferihisar, Torbalı olmak üzere şehrin 16 noktasında görev aldı. 2014 başından bu yana yapılan denetimlerde 40 bin araç kontrol edilerek ürünlerini hale bildirmeyen 900 araca cezai işlem uyguladı. Belediye encümeni tarafından da bu araçlara 1 milyon 26 bin liralık ceza kesildi. 
Okunma Sayısı: 521
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı