"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

“Güney Marmara” önce yanacak, sonra serinleyecek

01 Ağustos 2014, Cuma
Mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıkları ve zaman zaman yüzde 90’ları aşan nem dolayısıyla bunaltıcı günler yaşanan Güney Marmara’da, sıcağın etkisi bugün ve yarın daha da artacak.
Güney Marmara illerinde 2 Ağustos Cumartesi günü etkili olacak ve sıcaklıkları 2-3 derece düşürecek yağışın, havayı az da olsa serinletmesi bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tahminlerine göre, Mayıs ve Haziran aylarında aşırı yağışların etkili olduğu Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Yalova’da Temmuz ayından itibaren hava sıcaklıkları mevsim normallerinin 1-5 derece üzerine çıktı. Ramazan Bayramı’nı yüksek nem ve sıcaklıklarla geçiren 4 ilde bugün ve yarın etkisini daha da arttıracak sıcaklıkların ardından 2 Ağustos’ta yağış bekleniyor. Son günlerde geceleri dahi serinlemeyen Güney Marmara’da yağışın etkisiyle hava sıcaklığı 2-3 derece azalacak. 
Okunma Sayısı: 686
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı