"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Beşiktaş’ın Feyenoord zaferi Avrupa’da ses getİrdİ

01 Ağustos 2014, Cuma
UEFA, resmi internet sitesinden yayımladığı haberde, Mustafa Pektemek ve Kerim Koyunlu’nun golleriyle Feyenoord’u 2-1 yenen siyah-beyazlıların geçen sezon Hollanda 1. Ligi’ni (Eredivisie) ikinci sırada tamamlayan Feyenoord karşısında üst tura çıkma adına önemli bir avantaj yakaladığı belirtildi.
BEŞİKTAŞ’IN UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında Feyenoord deplasmanından aldığı 2-1’lik galibiyet, Avrupa basınında geniş yer buldu. UEFA, resmi internet sitesinden yayımladığı haberde, Mustafa Pektemek ve Kerim Koyunlu’nun golleriyle Feyenoord’u yenen siyah-beyazlıların geçen sezon Hollanda 1. Futbol Ligi’ni (Eredivisie) ikinci sırada tamamlayan Feyenoord karşısında üst tura çıkma adına önemli bir avantaj yakaladığı vurgulandı.
    İSTANBUL’DAN ELİ BOŞ DÖNER Mİ?
Haberde, Beşiktaş’ın maçın kontrolünü ilk dakikalardan itibaren ele aldığı, 13. dakikada Oğuzhan’ın kornerden kazandığı köşe vuruşunu gole çeviren Mustafa Pektemek’in ardından yine Oğuzhan’la farkı artıracak şanslar elde etmesine rağmen bunları değerlendiremediği belirtildi. Beşiktaş’ın ikinci yarıda da rakibi karşısında üstün futbolunu devam ettirerek baskısının sonucunda Joris Mathijsen’in hatasından Kerim ile farkı ikiye çıkardığı, Motta’nın uzatma dakikalarında yaptırdığı penaltının ardından Feyenoord’un 6 Ağustos Çarşamba günü İstanbul’da oynayacağı rövanş maçına “eli boş gelmeyeceği” değerlendirmesinde bulunuldu.
    PENALTI FEYONOORD İÇİN TESELLİ
FIFA’nın internet sitesinden yayınlanan haberde ise maça 5 dakika uzatılma verilmesine dikkat çekilerek Mitchell te Vrede’in son dakikadaki penaltı golünün Feyenoord için teselli olduğu belirtilirken, Fransız haber ajansı AFP, Beşiktaş’ın 1970 Avrupa Kupası şampiyonunu evinde yenmesini öne çıkardı. İngiliz basınında yer alan haberlerde ise Feye önemli oyuncuları Stefan de Vrij, Bruno Martins Indi, Daryl Janmaat ve Graziano Pelle’i satmasının ardından önemli derecede güç kaybı yaşadığı ve siyah beyazlıların bu avantajı iyi kullandığı ifade edildi.

Turu geçerse play-off’ta devler bekliyor
BEŞİKTAŞ,  Şampiyonlar Ligi elemelerinde Feyenoord’u geçip play-off oynama hakkı elde ederse buradaki kurada temsilcimizi birbirinden önemli takımlar bekliyor. Beşiktaş, Feyenoord’u elerse play-off’ta bekleyen takımlar Arsenal, Porto, Leverkusen, Napoli ve 3. turda oynayan Zenit. Seri başı olmayan Beşiktaş’ın eşleşebileceği beş seribaşından dördü belli oldu. Güçlü ekipler arasında Arsenal (İngiltere), Porto (Portekiz), Bayer Leverkusen (Almanya) ve Napoli (İtalya) bulunuyor. Beşiktaş gibi üçüncü ön eleme turunda mücadele eden Zenit St.Petersburg (Rusya) turu geçerse Beşiktaş’ın muhtemel rakiplerinden biri olacak. İlk maçta AEL’e Güney Kıbrıs’ta 1-0 yenilen ve kırmızı kart gören Axel Witsel’i rövanş için de kaybeden Zenit elenirse Athletic Bilbao (İspanya) seribaşları arasına dahil olacak. Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi’nde play-off turlarının kura çekimleri 9 Ağustos’ta gerçekleşecek. Şampiyonlar Ligi play-off maçları 19-20 Ağustos ve 26-27 Ağustos tarihlerinde oynanaca

Okunma Sayısı: 767
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı