"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Filede “Grand Prix” heyecanı başlıyor

01 Ağustos 2014, Cuma
ULUSLARARASI Voleybol Federasyonu (FIVB) tarafından milli takımlar düzeyinde organize edilen Dünya Grand Prix’sinde, Türkiye’nin de yer aldığı 1. Grup eleme maçları bugün başlıyor.
Bayan takımları arasında düzenlenen ve bu yıl 22’ncisi oynanacak Dünya Grand Prix’si, 28 takımla tarihinin en yüksek katılımına sahne olacak. 28 takımın 3 farklı eleme grubuna ayrıldığı organizasyonda her grubun, takım sayısına göre farklı maç takvimi bulunuyor. 12 takımın yer aldığı 1. Grup’ta yer alan Türkiye, grubunda dahil olduğu 3 ayağın ilk ikisine evsahipliği yapacak. A Milli Takım, ABD, Japonya, Rusya, Almanya, Sırbistan, Dominik Cumhuriyeti ve İtalya ile oynayacağı ayak maçlarının ardından, 12 takım arasında ilk 4’e girebilirse, 20-24 Ağustos’ta Japonya’nın başkenti Tokyo’da yapılacak finale yükselecek.

Okunma Sayısı: 413
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı