"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Erzincan’da feci kaza: 2 ölü, 4 yaralı

01 Ağustos 2014, Cuma
Erzincan’da meydana gelen trafik kazasında 2 kişi vefat etti, biri ağır 4 kişi yaralandı. Kaza, saat 21.00 sıralarında, Erzincan’a 86 kilometre uzaklıkta bulunan Refahiye - İliç karayolunun 15. kilometresinde gerçekleşti.
 Uğur İnanç (23) idaresindeki 24 FE 806 plâkalı otomobil, karşı yönden gelen Muharrem Calp (32) yönetimindeki ticarî araç ile Yuvadağı Köyü mevkiinde yolun mucur olması sebebiyle kayarak kafa kafaya çarpıştı. Kazada, Uğur İnanç’ın kullandığı otomobildeki anne Gülden Işık (35) ve 9 yaşındaki kızı Sevilay Işık öldü. Otomobil sürücüsü Uğur İnanç ağır yaralanırken, Muharrem Calp, Betül Calp (37) ve Sevil Güler Mol yaralandı. Yaralılar Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazada vefat eden anne-kız Gülden ve Sevilay Işık’ın cansız bedenleri cenaze aracı ile Refahiye Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. 
Okunma Sayısı: 621
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı