"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Akhisar’da korkutan yangın

01 Ağustos 2014, Cuma
Akhisar İnönü Mahallesi 144 sokakta bir iş yerinde yangın meydana geldi. Akhisar İnönü Mahallesi 144 sokakta bulunan yıkım deposu olarak kullanılan yerinde akşam saatlerinde henüz çıkış sebebi bilinemeyen yangın meydana geldi.
Olay polis ve itfaiyeye haber verilmesi ile yangın yerine giden itfaiye elindeki mevcut araçlar ile müdahaleye başladı. Kısa sürede Yıkım deposu olarak kullanılan iş yerinde bulunan kerestelerin kuru olması ile alev etrafı sardı ve çevresinde bulunan daire ve evlere de sıçradı. Yangın gittikçe büyümesi ile müdahale güçleşince Akhisar orman Müdürlüğü yangın itfaiyesinden destek istendi. Orman itfaiyesinin de müdahalesi ile kontrol altına alınan yangın da can kaybı olmaz iken dumandan zehirlenenler oldu. Dumandan zehirlenenlere olay yerinde hazır bulunan 112 Sağlık ekiplerince müdahale edildi. Maddi hasarın büyük olduğu ve çıkış sebebi henüz bilinemeyen yangın ile ilgili inceleme yetkililerce başlatıldı.  Manisa / Erhan Çelik
Okunma Sayısı: 711
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı