"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

RİSALELERİN DEVLETLEŞTİRİLMESİ AYM’DEN DÖNER

02 Ağustos 2014, Cumartesi
Tv Net’te bir programda konuşan Prof. Dr. Ahmet Akgündüz’ün Risale-i Nur meselesine dair konuşmalarını değerlendiren Yeni Asya Medya Grup avukatı Av. Kadir Akbaş, “Risalelerin devletleştirilmesi ve iktidarın keyfine bırakılması projesinin mimarı hukuk profesöründen şok itiraf” sözleriyle, Akgündüz’ün “Düzenleme anayasaya aykırı, Anayasa Mahkemesi’nden döner” dediğini aktardı.
Okunma Sayısı: 1546
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Garib Doğu

    2.8.2014 09:08:00

    Sayın Akgündüz ve onunla beraber olanlar,tüm yayın evleri ve neşir işi ile uğraşan herkesin katılacağı bir toplantıda mesele ele alınıp ve enine boyuna müzakere edilmeliydi.Özellike bu işte birikimli,donanımlı, insanların tümü bu işin içine çekilmeliydi.Öyle bir grubun,kapalı kapılar ardında,gizli olarak mevcüt ikdarla anlaşarak çözüm cihetine gidilmesi,hem insani,hem hukuki değildir. Şüphe bırakır. Neşriyatta herhangi bir sorun,bir sıkıntı yoktu.Gayet güzel gidiyordu.Sadeleştirme mühtevaye müdahele ile sıkıntı yaptı.Bu da geniş bir müzakere zemininde halledilebilirdi.Bu bahane ile tümden neşir yasak edildi. Bir de şu ifadeler insanın kanını donduruyor.’’Bu durum Bediüzzaman Said Nursi’ye karşı,tarifsiz bir düşmanlığın,birikmiş bir kinin,Risale-i Nur’un futuhatına engel olmak arzusunun dışa vurumudur.Risale-İ Nur’un şekillendirdiği veşekillendireceği sosyal ve içtima-i hayatla kavgalı oluşun,geçmişten süre gelen bir hasedin,görülmemiş bir hesabın görülmek istenmesinin ifadesidir’’...

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı